SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Teofilia

: Teofilia

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

274 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963141418x

tartalom:

˝Vajon valóban a betegei ölték meg a pszichiáter nagybácsit, vagy netán az orvoskollégák, elirigyelvén tőle, hogy szakmai látókörén túllépve a végső kérdések közelébe jutott? Mit tud erről Alfonz az idősebbik fivér, és volt-e benne része? Hogyan kerül vissza mindig a menetrendbe az a buszmegálló, amelyet a hatóságok újra meg újra eltörölnek? Mi a titka annak az erdészlaknak és környékének, amely a buszmegálló közelében található? Mi köze mindehhez Félix professzornak, aki egyetemei óráin hallgatóit hol bevezeti a filozófiába, hol meg kivezeti belőle? Kap-e választ kérdéseire az ifjabbik fivér, Tea, aki egyszerre találja magát szemben a szerelemmel és az élet megfoghatatlan rejtélyeivel? Hogyan függ össze a menetrendet előállító nyomda (és egy makacs nyomdász) sorsa a Magyarországon letelepült utolsó tasmaniai család esőcsináló férfi tagjaival? Ki lehet-e deríteni a történetváltozatok sokasága alapján vajon mi is történt valójában, ha a mellékszereplők még abban sem jutnak megegyezésre, hogyan is zajlott le annak idején a Sztálin-szobor ledöntése - amelynek pedig a vitatkozók valamennyien szemtanúi voltak? E látszólag szerteágazó kérdések szigorú logikai (és metafizikai) egységet alkotnak Andor Csaba első regényében, amely végső soron letehetetlenül izgalmas krimi - miközben hiteles és magasrendű irodalom.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!