SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Tisztító tűzön át

: Tisztító tűzön át

Kiadás:

Budapest, 1900

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Karnevál Velenczében


A karnevál, vagyis a farsangi ünnep bohóságának tetőpontján forr, zajog a Piazzán, a Riván. Meleg, virágnyitó tavasz szellője hullámzik be a mélységes kék Adriáról; tánczol a habokban a napsugár is, váltogatja színét a tenger, mint az a sok bohócz meg tánczosnő, a kik álarczosan, folytonos zsivajjal lejtenek tova a szűk utczák, a Callék felé. A Canale, ez a kígyóalakú csatorna, feketélik a sok gondolától;...
Midőn beragyog a hajnal első sugara a segítő Szűz Mária temploma óriási kupolájának üvegablakain s fölgyújtja az oszlopok aranyfejeinek ragyogását: fiatal emberünk már ott térdel a szentek szentje előtt.
Talán ő az egyetlen, a kinek ma nem kell visszatérnie Istenéhez, mert szívében vele volt egész idő alatt, a míg a város és idecsődült idegen vendégei nem értek rá egyébre gondolni, mint a mulatságra...

Állapot:

közepes

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!