SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Titkos értelmű rózsa

: Titkos értelmű rózsa

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Rakéta Regénytár

Terjedelem:

356 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Szomorúság zuhant rá, kis híján kitört belőle a sírás is: hiszen az lehetetlen, hogy ne érdekeljen senkit, mi fog történni vele! Kiáltani szerette volna: nézzetek rám! Segítsetek! Nehéz út vár rám! Mondjátok meg, legalább ti: ki voltam én? Ki volt nektek Fekete Lázárné született Hajnal Etelka? Ugye nemcsak az, aki szótlanul és hibátlanul gyúrta-darabolta mellettetek a levestésztát? Mondjátok meg: ugye jól hiszem, jól remélem - én igaz ember voltam?! Biztassatok, legalább bólintsatok, hogy helyesen cselekszem! Összeszorult a torka, könnybe lábadt a szeme. Meg kellett állnia, ki kellett fújnia az orrát, meg kellett törülnie a homlokát, a halántékát, a szemét. Nem segíthetek. Egyedül vagyok. Kertész atya sem tudott segíteni. És én sem tudtam neki....Magamra maradtam. Végérvényesen. Ruhájának zsebébe gyűrte a zsebkendőjét, kézfejével hátrasímította a tincseket a homlokából, és folytatta a tészta darabolását."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!