SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Tollforgatók. Az utolsó bohém ; Jaguár; Hét sovány esztendő

: Tollforgatók. Az utolsó bohém ; Jaguár; Hét sovány esztendő

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Elbeszélők

Terjedelem:

382 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Kevés olyan színes, mozgalmas korszaka volt Budapestnek, mint a századforduló körüli évtizedek. Ennek a korszaknak is a legeredetibb, legkedvesebb figuráiról szólnak Heltai Jenő remekbe sikerült kisregényei, a Hét sovány esztendő, a Jaugár és Az utolsó bohém. Kik ezek a regényhősök? Délután ébredő újságírók, akik fél éjszakákat töltenek a redakciókban, azután kávéházról kávéházra járva ábrándoznak vörös hajú színésznőkről, akiket gazdag uzsorások kocsikáztatnak végig a Stefánia úton. Éhező költők, akik esztendők óta írják operett-librettójukat, amellyel egyszer majd híresek és gazdagok lesznek, de mindenki tudja, hogy sem a versek, sem a zene sohasem készül el. Bozontos sörényű ifjú festőtitánok, akik hatalmas történelmi vásznakat festenek - képzeletben -, valójában pedig goromba, de azért jóságos pincérek hiteléből vacsoráznak... A téma mindig ugyanaz: szerelmi kalandok és pénzgondok. De a cselekmény mindig más, változatos, izgalmas, megható vagy éppen kacagtató.˝

leírás:

Védőborító nélkül.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!