SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Történetek és kitalálások

: Történetek és kitalálások

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A címet játéknak is felfoghatjuk, hiszen Kenessei András történetei is "kitalálások". Ha akar, mesélni is tud a fiatal író! Ha akar. De nem mindig akar. Gyakran kísérletezik meditációszerű írásokkal. Izgatják a nyelv ismeretlen dimenziói, kifejezési lehetőségei. Tréfásan mutatkozik be, de novelláiban nem az élet vidám oldalait írja. Hősei a hétköznapok díszletei között élnek, és szabadságvágy hajtja őket. Kinyújtották kezüket mások felé, megpróbálnak közösségi módon élni, és tapasztalják, hogy ez a nehezebb. Néha nagyon nehéz. Nem csoda, ha groteszk fintorra húzzák a szájukat. Nemzedéktársaitól elsősorban abban különbözik Kenessei, hogy az irodalmi, nyelvi kísérletezést egy határozott szociális mondanivaló szolgálatába állítja. Vagy fordítva: közösségi eszméinek kifejezéséhez új és új formákat keres.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!