SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Trabanttal a damaszkuszi úton

: Trabanttal a damaszkuszi úton

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

203 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637845461

tartalom:

˝A szerző 1987-ben tett pontot a regény végére, amely 1982-ben játszódik. Sebes Károly tanár úr története, iskolai megpróbáltatásai, külföldi útja - s így szembesülése Európával - a rendszerváltás után történeti távlatba került. Módot nyújt arra az olvasónak, hogy Sebes szemével, de kicsit a sajátjával is, immáron 1991-ben szembenézhessen a kádári Magyarországgal. Sebes Károly tapasztalatai, kérdései, vívódásai az olvasóé is lehetnek. Vajon ezekre a kérdésekre a mai olvasó milyen válaszokat adott akkor, és milyen válaszokat ad ma? A regény tehát amellett, hogy érdekes és helyenként izgalmas olvasmány, az őszinte ember számára betöltheti a "teszt" szerepét is. Kavargó, de rendszerezett világ Fassang Jánosé, egyedi törvényei szerint megalkuvás nélküli és hisz igazságában. Bár ő sem tudta, hogy mi következik el 1990-ben, de a regényben annak öntörvénye alapján mégis benne van a rendszerváltás szükségessége.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!