SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Tükörképek

: Tükörképek

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Mese Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

93 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631131858

tartalom:

"Különös faluba kalauzolnak Kiss Anna prózaversei: babonák, praktikák, álombeli vágyak és félelmek igazgatják lakóinak életét. Megismerjük viselt dolgaikat: a patikus, a postamester, a harangozó, a bába, a végrehajtó és mások emberi gyengéit. A falubeli gyerekek mellettük élik a maguk gyerekéletét: gyöngyöket képzelnek a kócbaba nyakára, játszanak az árokparton, csetlenek-botlanak az iskolában, és álmodnak, akár a felnőttek. A prózaversek is így következnek egymás után: a valóságos eseményt álom követi, majd újabb eseményre újabb álom vetül. A kevéssé ismert szavakat és beszédfordulatokat kis értelmező szótár foglalja össze a versek sorrendjében. Keresztes Dóra rajzai pedig megjelenítik a falubeli eseményeket és tükörképüket: az álmokat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!