SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Új csapásokon. Beszédek, versek, színdarabok, tornaünnepélyek, népműveélsi előadások stb. gyűjteménye

Új csapásokon. Beszédek, versek, színdarabok, tornaünnepélyek, népműveélsi előadások stb. gyűjteménye

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 1936

Kiadó:

Magyar Ünnep

Kategóriák:

Magyar irodalom Pedagógia Vers Dráma

Terjedelem:

399 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A Magyar Ünnep tanügyi folyóirat valóban összeforrott olvasóival. Jól illik a magyar tanítók lapjához, hogy örömét is munkával fejezi ki. Fennállásának tizedik évében írógárdája az olvasók nagy táborával összefogva, nagyon jól sikerült országos irodalmi pályázat keretében a magyar tanítóságot ezidőszerint elsősorban érdeklő kérdésekről százakra menő cikkeket gyűjtött össze, amelyek közül a legjobbakat lehetőség szerint jutalmazta. A beérkezett pályaművek egy része a folyóirat lapjain megjelent, de annyi értékes, annyi kitűnő munkát küldtek be a tanügyi irodalmi élet vonalán munkálkodó tanítók az ország minden részéből, hogy mulasztást jelentene ezeknek a pályázat után való egyszerű elfelejtése.
A Magyar Ünnep kiadóhivatala nagy kockázatot, anyagi áldozatot vállalva, ezeket a munkákat adja most a magyar tanító kezeibe e komoly könyv keretében. Fogadják szívesen. Tekintsék vezérkönyvnek. Mert valójában az is. Vezérkönyv ez a munka, amelynek szerzője egy sereg kiválasztott képességű magyar tanító. A kiválasztást pedig nem a hivatalos fórumok, nem bírálóbizottságok végezték, hanem a felhívás nyomán a munkára önként jelentkező tehetségek megnyilvánulása szerint maga az élet.

leírás:

Borítója igencsak megkopott, kissé foltos.

Állapot:

közepes

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!