SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Utazás a szürke folyón

: Utazás a szürke folyón

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

400 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A kitűnő erdélyi író nevét a magyar közönség jól ismeri. Regényei: a "Pjotruska" és a "Napos oldal" annak idején nagy sikert aratott. Az olvasók megszerették egyéni hangját, ízes, eredeti humorát. Új regényében az "Utazás a szürke folyón"-ban ismét remek alakokkal, mulatságos figurákkal találkozunk. Művészek, rokonszenves csirkefogók, jókedvű nyomorultak, félbolond feltalálók mulatságos galériája a regény s egyformán elragadó a fordulatos történet, meg a vidám hősök képe. Ha tetszik: szatíra, egész mai életünk kigúnyolása - és ha tetszik, megértő, szomorkás, bölcs, emberi vallomás. Karácsony Benő ennek a nevetve vigasztaló, fintorogva komoly humornak a művésze s ebben a könyvében még több emberi együttérzéssel, mint előbbi munkáiban. Amíg mulattat, szeretetre is tanít. Hangja új, s ma különösen megbecsülendő, mert a mosolygás filozófiáját hirdeti.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!