SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Üzenet. Szemelvények a magyar irodalom századaiból

Üzenet. Szemelvények a magyar irodalom századaiból

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

499 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Ez a szöveggyűjtemény egyszerre szokatlan s hagyományt tisztelő vállalkozás. A magyarság talán legmaradandóbb szellemi alkotásáról: a létét, sorsát, történelmi fejlődése során kialakult egyéniségét híven kifejező irodalomról szeretne vázlatosságában is egységes képet adni. A megszabott, szükségképpen szoros keretben, persze, csak kevés fér el a magyar irodalom kilenc századának gazdagságából, értékeiből. Inkább kedvet csinálni s emlékeztetni akartunk tehát; a magyar szellem üzeneteit tolmácsolni. Olyanokat, amelyek időtlen érvényűek, olyanokat, amelyeknek napjaink gondjai és eredményei adnak külön hangsúlyt. Arra kérjük olvasóinkat, hogy olvassák, élvezzék, amit a könyvben megtalálnak, s ha hiányt vesznek észre, keressék meg azt, amit hiányolnak a terjedelmesebb, itthoni használatra készült antológiákban vagy az egyes írók gyűjteményes kiadásaiban. A Magyarok Világszövetsége ez utóbbi igényeiknek kielégítésében is szívesen segítségükre lesz.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!