SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Vadásznak vadásza

: Vadásznak vadásza

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Kalandor könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Legendák Földje

Terjedelem:

394 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632023235

tartalom:

˝Két nemzetség vadászai feszülnek egymásnak egy lelőtt szarvas felett az erdőben, és virtusból össze is verekednének, ha meg nem jelenne a közelükben egy sosem látott lény: egy tűzlidérc. Ezzel kezdetét veszi a puszták lovas harcosainak mágikus története, legendás kalandjaiknak sora. Világtól elrugaszkodott szörnyek támadják meg a jurtafalvakat. Egy ilyen küzdelemben sebesül meg az Agos nembéli Erdőjáró, ám hiába kockáztatja életét a harcban, nem mentheti meg húgát, a Belénybéli Kondor feleségét. Kondor bosszút fogad a férfi ellen, de Erdőjárót is gyötri a lelkiismeret, ezért önkéntesen vállalja, amit rettegő társai sorsául szánnak: száműzetésbe megy. Merv sámán, aki Erdőjáróban a sámánok hatalmának jövőbeli lerombolóját sejti - nem is alaptalanul - a szellemek sugallatára két gyilkost küld nyomába. Erdőjáró, vándorlásai során egy hatalmas fára bukkan, amely az egekbe nyúlik. Felkapaszkodik a fára - nyomában Kondorral -, s egy másik világot talál: a felsőbb eget, a mágia otthonát, ahol a varázslók hatalmasabbak, mint a földön, ahol a természetfeletti lények mindennaposak, s ha megölik papját, személyesen jön bosszút állni Szemes, a mindent látó Napatya. E világot istenek teremtették isteneknek. Kondor nem akar beleavatkozni az egek küzdelmeibe, de a harcok utolérik, s máris két félelmetes sereg vonul fél egymással szemben, hatalmasságok mágikus harcával fenyegetve. Ez már nem csupán két tüzes lelkű vadász összecsapása...˝

leírás:

CD melléklettel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!