SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Vágta vaktában

: Vágta vaktában

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

353 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632712889

tartalom:

"Végeredményben, bármennyit kereste, nem találta meg önmagát, örökre be-nem váltott ígéret maradt. Megjelent és kiadatlan műveinek roppant tömege egy óriási vállalkozás hajótörésének látványát nyújtja" - írja Oláh Gáborról Komlós Aladár. S íme a "hajótörésből" megmentett kincs: az ellentmondásos életű s életművű alkotó verseinek reprezentatív válogatása. E "háromnegyed részben lírai" karakterű művész költeményeiben hozott létre igazán maradandót, "hallhatatlan bőséggel ontotta a legváltozatosabb formákban, a líra minden húrján megszólaló, színes és káprázatos fantáziával, színes és káprázatos fantáziával megalkotott remekeit. A vízcsepptől a világegyetemig, a sivár legényszobájától a tündéri Párizsig, a gyermekkorból felmerült emlékeitől kései szerelméig a világon mindent megénekelt..." A kötet a maga sokszínűségében és sokhangúságában tükrözi Oláh Gábor költészetét, mely egyaránt képes kifejezni túlfűtött érzelmeket és illanó sejtelmeket; azonos értékkel tud szólni míves klasszicitással és szabad vers áradó sodrásával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!