FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Városliget

: Városliget

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Széchenyi Irodalmi és Művészeti Rt.

Kategóriák:

Budapest Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Városliget pesti regény. Százötven évvel ezelőtt élt pesti emberek történetével kezdődik és napjainkban végződik. Öt generációnak a történetét öleli fel ez a könyv. A színes mese során végigéljük a negyvenes évek vidámságát, kocsikázunk az első kocsiúton. Lassan kivirágosodik, megnő, gyönyörű kertté lesz a Városliget. Palatinus Jóska ajándékfái között megnyílik az első országos kiállítás: Ferenc József, Rudolf trónörökös, Albrech főherceg, Tisza Kálmán nyitja meg azt a névsort, mely a mesét díszíti, övezi. Farkas Imre, a kiváló író, gyönyörű csokrot köt ebben a regényben Budapest érdekes egyéniségeiből. A Városliget öt generáció és öt szerelem története. Farkas Imre poézisénak legjavából való írás, egyben korfestés is, az író finoman, hatásosan rajzolja meg százötven év változatos történetét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!