SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Vész és kaland, Őserdő

: Vész és kaland, Őserdő

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A könyv első személyben beszélő hőse európai, majd dél-amerikai kalandozásait mondja el. Nyomorban eltöltött fiatal évek rajzát adja. Az ifjú kalandor térdig jár a züllöttség sarában és könyökig turkál a csavargóélet szennyében. Minthogy egy írói hajlamú, művelt fiatalemberről van szó - s azonkívül mert az író maga is így tájékoztat bennünket - elhisszük, hogy a hőst a "vész és kaland" démoni vágya kergeti-vonja végig e rossz szagú és mocskos alvilág ronda barlangjain. Elhisszük, de magát a könyvet nem feszíti semmi démonizmus. A hős szalmabábként, hűdéses, kifejezéstelen arccal lökődik ide-oda, valami siketnéma érzéketlenségben, csempészhajók, lebujok, zugügynökök és prostituáltak között. S ami elbeszélésében érdekes, az a személyétől függetlenül az, s érdekes volna akkor is, ha egy merőben más figura táncolna az események habjain.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!