SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Villa Tahiban

: Villa Tahiban

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Thegze Iván filmrendező és Gavallér Aladár - a két sógor - olcsón parcellázott telekhez jut Takiban. Ettől kezdve az egyik feladat a másikat szüli. A telket be kell keríteni, épület is kívánkozik rá. Milyen legyen? Az igények a zsebekhez mérten különbözőek, s gyakran ébresztenek gyanakvást, viszályt, haragot - de mindig adnak új lendületet is az építkezéshez. Villa épül Tahiban, s a ház sok ember vágyait, reményeit nyeli magába, munkálkodó, derék mesteremberekét, önző kisiparosét és javíthatatlan lumpokét, különös figuráklét, akik mindnyájan itt szeretnék megcsinálni a szerencséjüket, újrakezdeni elrontott, zsákutcába futó életüket. S megelevenedik a család élete is. Belépnek a történetbe a mellőzött feleségek, kik féltik a nehezen keresett pénzt. Feltűnnek a jóakaratú és sandán irigykedő rokonok; a munkásmozgalom legendájából ítélkező, a harácsolás elleni dörgedelmeit újra és újra elmondó, zsémbes dédipapa, a felettesei ellen Don Quijote-i harcot vívó éttermi főnök s mind a többiek. A háttérben a filmgyár, a szeretők, az idegszanatórium s a párizsi vakáció művészvilága.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!