SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Zabkeselyű

: Zabkeselyű

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

PolgArt Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639306061

tartalom:

"Ezúttal valódi regény. Fiktív szereplőkkel, valamint magával az íróval, aki szintén szereplővé válik. Még sokkal jobban, mint Millerné az ügyvéd (Pillantás a hídról). A történet itteni, mai. (A II. világháború után kezdődik). Ez eleinte elkendőződik, ennyiben "trükkös" a meseszövés. Hogy csak a végén derüljön ki, mi minden történt a háttérrétegekben. Az eleinte folyamként "ballagó" cselekmény az utolsó harmadban felgyorsul. S elérkezik a meghökkentő befejezés. Zabkeselyű - talán az író-főszereplő az. Mintegy dögkeselyűként érkezik el mindig a halottakhoz, tragédiákhoz. Mivel azonban "jámbor" figura, így a "zab" szó. Saskeselyű, zabhegyező... Gangos, rangos szellemű regény, így is mondhatom. Bűnügyi befejeződéssel, de nem "krimi". Egyetlen sztoris részlete jelent csak meg (HOLMI). A többit mind meglepetésül szántam Kiadónak, Olvasónak. Kitartok elhatározásomnál. Íródott 2000-ben. Köszönöm figyelmüket. Tandori Dezső"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!