SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Zakeus a fügefán

: Zakeus a fügefán

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Mindnyájunkban van valami zakeusi" - mondta Rónay György, amikor rendszeresen írta evangéliumi kommentárjait az Új Emberben. Talán ezért is választotta épp ezt a címet - Zakeus a fügefán -, amikor kötetbe rendezte őket. A hívő ember, az evangéliumi üzenetet értelmezni vágyó kereső lény és a költő szerencsés találkozásai ezek az írások. Nem tudós elemzések, hanem mélyen átélt emberi hitvallások. Mindnyájunk vallomásai, hiszen szeretnénk mi is közelebb kerülni Jézushoz, s megtisztult szívünkben vendégül látni Őt. Századunk egyik nagy keresztény írója, a Vigilia egykori főszerkesztője azt mutatja meg, hogyan fogadjuk a Jó Hírt, s miképp éljünk elfogadva értékeit: azokkal gazdagítva létünket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!