TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Meddig várjunk? Számvetés az új évezred küszöbén

: Meddig várjunk? Számvetés az új évezred küszöbén

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Szabad Tér Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

194 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637810846

tartalom:

"Ez a történelmi önvizsgálat azon elmélkedik: van-e felelősségünk sorsunk alakulásában, nemzeti tragédiáink fájdalmasan hosszú sorában? Mi bátorította ellenfeleinket az országot csonkító lépésekre, miért igyekeztek időről időre kitagadni bennünket Európából, ahová aztán kegyelmi kérvények beadása és bűnbánó fogadkozások, sűrű bocsánatkérések után hajlandóak kegyesen visszafogadni? A bennünket ért sérelmek jogos felhánytorgatásán túl létérdekünk, hogy magunkba szállva, kíméletlen őszinteséggel nézzünk szembe mulasztásainkkal, hibáinkkal. A magyar társadalom szétzüllőben van, holott minden erőnkkel a bekövetkező évezred első évszázadának teendőire kellene felkészülnünk. Magyarország a honfoglalás után háromszáz évvel már nagyhatalommá fejlődött. De hol tartunk ma? Meddig várjunk?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!