TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A besenyők története

: A besenyők története

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Karpatia Műhely

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Temetetlen Múlt

Terjedelem:

98 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638666447

tartalom:

A Karpatia Temetetlen Múlt sorozatának legújabb kötete alapjaiban cáfolja meg a többször megdőlt "eleink a besenyők elől menekültek" elméletet. Emellett az igaz magyar történelemszemlélet azon állításához is sok bizonyítékot szolgáltat, mely szerint a Duna-Balkán-Görög-félsziget-térség, valamint a Volga-Kijev-Etelköz-Kaukázus-térség, mint két ölelő kar, a magyarajkú népek őshazáit övezik. A szerző pótolja a magyar történet egy hiányzó szakaszát. Hasonlóképpen a dáko-román ,származáselmélet" megdöntése is lehetséges ezen egyetlen kötet segítségével, és feldereng őseink és a besenyők régi hitvilága, hagyományrendszerünk teljessége is. Az úzok és besenyők története egészen a magyarok ősi lakhelyéig repíti a kedves olvasót, aki újabb fontos, eleddig nagyrészt feltáratlan fejezetét ismerheti meg történelmünknek. Az eligazodásban Badiny Jós Ferenc előszava segít.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!