TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A háború utáni Magyarország

: A háború utáni Magyarország

Kiadás:

Budapest, 1937

Kiadó:

Királyi Magyar Egyetemi Nyomda

Kategóriák:

Magyar történelem Trianon

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

213 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Makkai János (19051994) a két háború közötti korszak közismert politikusa, publicistája néhány kevéssé ismert művében politikatudósa is volt. Pályáját a 20-as évek második felében újságíróként kezdte, a Magyarság című lap tudósítója volt Németországban. Hazatérve írta meg els komolyabb művét, a Germánia új utakon című monográfiát. 1935-tl 1944. március 19-ig országgyűlési képvisel volt a mindenkori kormánypárt színeiben. Munkássága az utókor számára is számos tekintetben komolyan vitatható, hiszen 1938-ban és 1939-ben komoly és negatív szerepet játszott a zsidótörvények elfogadásában. A 40-es évek elejétl azonban korábbi nézeteit alaposan revideálta és érdekldése egyre inkább politikaelméleti és politikaetikai témák felé fordult.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!