TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A MADISZ 1944-1948

A MADISZ 1944-1948

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

348 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Magyar Demokratikus Ifjúsági Szövetség dokumentumaiból készült válogatást tartja kezében az olvasó. A korabeli újságok, újságcikkek, tudósítások betekintést nyújtanak azokba a vitákba, amelyek a MADISZ megalakítását és tevékenységét kísérték. Képet kaphatunk arról a küzdelemről, amelyet az ifjúság legforradalmibb osztagai folytattak az egész ifjúság megnyeréséért a reakció, elleni harcra, a háborús károk helyreállításában, az újjáépítésben, a széncsatában, a centenáriumi év megszervezésében és más fontos akciókban való részvételre. A közölt dokumentumok az ifjúsági mozgalom szemszögéből nyújtanak bepillantást Magyarország felszabadulása és 1948 eleje között lezajlott gazdasági, politikai és kulturális csaták menetébe. A dokumentumok megértését és felhasználását széles forrásbázison alapuló jegyzetek és kommentárok segítik elő.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!