TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A magyar honalapítás

: A magyar honalapítás

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

140 p

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631804224

tartalom:

˝Az uráli erdőségektől a sztyepén és a népek tengerén át vitt az út a Kárpátok mögötti földig. Itt teremtettek hazát a távoli ősök. Magyarok voltak, bár ha most szólalhatnának meg, mi - távoli utódok - talán nem vagy csak alig értenénk beszédüket. Mit hoztak magukkal a hazát alapítók? Vad ,˝ázsiai hordák˝ voltak, vagy megriadt embernyáj, avagy körültekintően, megfontoltan mérlegelték sorsukat? Ma már tudjuk, a fejedelmek tanácsa elutasította a hatalmas Bizánc császárának üzenetét, hogy legyenek Bizánc vazallusai, ontsák vérüket a birodalomért. Ismerték a politikai mesterséget, a hatalom gyakorlásának és a kormányzásának a szabályait. A maguk módján. Mert más volt az a világ, amelyikben ők éltek, más elvekhez és szabályokhoz igazodott.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!