TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A magyar tábori csendőrség

: A magyar tábori csendőrség

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Zrínyi Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Második világháború Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633265606

tartalom:

"A tábori csendőr kevés volt, és nem állt a helyzet magaslatán. A tábori csendőr mint ahogy a németeknél van, kérlelhetetlen szigorral kell, hogy eljárjon a visszafutókkal... A német tábori csendőrtől rettegnek a német katonák." Szakály Sándor könyve Magyarországon először objektív módon foglalkozik a magyar tábori csendőrség 1938 - 1945 közötti történetével, megszervezésével és a 2. magyar hadsereg kötelékében folytatott ténykedésével. Kötetét néhány korabeli fotó és dokumentum egészíti ki, s a tábori csendőrségnél szolgált csendőrtisztekről felvázolt miniportré teszi teljesebbé. A Zrínyi Kiadó ezzel a kötettel kívánja folytatni a magyar hadsereg 2. világháborús szereplésének A Magyar Királyi Honvéd Légierő című kötettel elindított részletes feldolgozását.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!