TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A nemzetbiztonsági szolgálatok megváltozott szerepe, értékei Magyarország biztonságvédelmében

: A nemzetbiztonsági szolgálatok megváltozott szerepe, értékei Magyarország biztonságvédelmében

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Novissima

Kategóriák:

Magyar történelem Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

559 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639403156

tartalom:

"Ez a könyv azért szól a szolgálatokról másként, mert egyrészt hasonló kiadvány eddig sehogy sem szólt, mivel nem jelent meg. Másrészt azért szól másként és mindenkinek, mert szabadon, közvetlenül, nyitottan, bevonóan tájékoztat, együttműködően elgondolkodtathat politikust, szakmapolitikust, szakembert és a téma iránt más érdeklődő embereket is. A szerző a saját kidolgozásait nyilvános irodalom gyűjteménnyel támasztja alá és műve egyértelmű elkötelezettje a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok felértékelődése miatt a szolgálatok értékeinek magasabb szinten és sokoldalúbban történő hasznosításában, szemben a hagyományos, a megszokott, az új biztonsági kihívásokhoz kevésbé alkalmazkodó szemlélettel, szándékokkal, politikai magatartással-felfogással és reflexekkel. Nem a múlt bemutatása és elemzése az alapvető cél, hanem a jelenés jövő magyar nemzetbiztonsági stratégiájához való hozzájárulás. Fontos, hogy az adófizetők pénzén és védelme érdekében igen korszerű politikai szemlélettel, szándékkal kezeljék a magyar nemzetbiztonsági szolgálatokat, hatékonyságuk maximalizálása érdekében, mely a komplex-nemzetteljesítményben érezhetően valamint kimutathatóan is megjelenik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!