TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
A nemzeti hírügynökség története 1880-1996

: A nemzeti hírügynökség története 1880-1996

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Magyar Távirati Iroda

Kategóriák:

Magyar történelem Művelődéstörténet Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

347 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637560335

tartalom:

"A világ egyik legrégebben alapított hírügynöksége néz önmagára ebben a könyvben, s kínálkozik föl tanulmányozandó, esetleg megszívlelendő ismeretanyagként minden olvasójának. A Magyar Távirati Iroda sorsa megszakítások nélkül ível át ötnegyed évszázadot, békeéveket és háborúkat, forradalmat és megtorlást, pusztulást és építő, reménykedő évtizedeket. A Magyar Távirati Iroda most, amikor sorsa egyik nagy fordulata előtt áll, amikor a parlament törvényt kíván hozni a nemzeti hírügynökség kötelezettségeiről és szabadságáról, akkor intézményes múltja lendületes és köztiszteletnek örvendő szakaszaival nem az utánzásra csábít, nem azt sugalmazza, hogy ez a törvény valamiféle százados jogi tételeket ismételjen meg. Nem. A múlt annak figyelembevételére szólít fel, hogy itt és most egy olyan nemzeti közintézmény jogszerű működését kell garantálni, amely sorsa minden pillanatában egybeforrt a jelennel, azaz a napról napra teremtődő és íródó históriával. Azt a tükröt kell minél fényesebbé tenni, amelybe minden időszak bízvást betekinthetett."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!