TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Arisztokraták ma

: Arisztokraták ma

Kiadás:

h. n., 2008

Kiadó:

Diario Lapkiadó Kft.

Kategóriák:

Magyar történelem Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630958868

tartalom:

"A történelmi arisztokrácia hazánkban élő, illetve Magyarországhoz szorosan kötődő tagjait, huszonegy főnemesi család leszármazottját kereste fel a szerző. Íme a névsor: gróf Almásy Antal, gróf Batthyány Bálint, báró Bánffy Miklós, gróf Bethlen Farkas, gróf Benyovszky Móric, herceg Esterházy Antal, herceg Festetics György, báró Gudenus János, főherceg Habsburg-Lotharingiai Mihály, gróf Hunyady József, gróf Károlyi László, gróf Nyáry János, őrgróf Pallavicini Zita, gróf Pálffy István, báró Podmaniczky Erzsébet, báró Szalay-Berzeviczy Attila, gróf Széchenyi Kinga, gróf Teleki János, gróf Tisza Kata, báró Vécsey Nóra és gróf Zichy László. Hogyan és miből élnek manapság a főnemesek? Kölcsönöz-e nekik tekintélyt a történelmi nevük? Milyen nyomokat hagyott bennük az üldöztetés? Hogyan látják a jövőt? - többek közt ezekre a kérdésekre is választ kapunk. Most kerülnek először nyilvánosság elé olyan történetek, amelyeket kizárólag a családi legendák őriztek meg. Az Arisztokraták ma című, képekkel bőven illusztrált album a maga nemében unikum, ezt tükrözi vissza a könyv arisztokratikusan elegáns megjelenése is."

leírás:

A könyv mérete: 20 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!