TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Attila hun király élete

: Attila hun király élete

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Magyar történelem Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

572 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635007507

tartalom:

"Attila és korának történelmi leírását kutatva még csekély részletekre alig támaszkodhatunk. Rendkívül elfogult és rövid mondatokat találunk és ezek is időbeni rendezés nélkül láttak napvilágot. Mintha csak úgy lélektelenül íródtak volna. Apróbb tények, szájhagyományok, mondák több igazságot tartalmaznak, mint a körülötte elburjánzott gyomnövény. És ki ne látná meg a csobogó kis források értékét, ha az ember önmagában tisztázza, hogy mit keres a múlt irodalom sűrű erdejében. Ezeket észrevettük. E munka szerzője nem akar elhitetni semmit, ami fel nem tételezhető Attila és környezete történetéből. Az óriási kiterjedésű hun birodalom tartalmazta a nagy nemzetek országait. Kétségtelenül, hogy nagy meglepetések várnak még ránk, ha ezen nemzetek történetébe ezt a száz évet kutatjuk. Történelme túlélte a tizenhat századot, mert személye hatalmas benyomással volt a korra, melyet felejteni nem lehet. Attila századának történelmére való emlékezés egyre erősíti a szívhangokat és kezet nyújt a világ emberének a kora iránti megbékélésre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!