TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Az élő Árpádok

: Az élő Árpádok

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Útmutató Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Változó Világ

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639001228

tartalom:

˝Az ismeretterjesztő történeti írásokban és a politikai köznyelvben általánosnak tekinthető az a szófűzés, amely a magyar államalapítást Szent István királyunk személyével kapcsolja össze. Azt a benyomást keltve, mintha a kiváló uralkodó egyetlen célirányos cselekedettel, s előzmények nélkül, úgymond "bevezette" volna az államot népének szállásterületén. Holott a magyar állam ismérveinek kialakulása mintegy két évszázados folyamatra tekinthet vissza. A rokontörzseknek már az állam felé mutató első szövetsége nélkül nem kerülhetett volna sor a honfoglalásra, mert ez a félmilliós embertömeget és milliós nagyságrendű állatállományt mesterien mozgató hadműveleti és logisztikai vállalkozás semmi esetre sem nélkülözhette a vezéri akaraton és egységes irányításon nyugvó cselekvést.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!