TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Etelle Gélyse Kötthen

: Etelle Gélyse Kötthen

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Két Hollós Könyvek

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

124 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638771827

tartalom:

A mai napig felfokozott figyelem övezi ősi múltunk olyan kutatóit is, akik a hivatalos felfogástól eltérő véleményt fogalmaztak meg. Az Erdélyben és Békéscsabán élt szerző szinte remeteként kutatott, ám olyan megsejtéseket tett, amelyek máig el nem döntött történeti felvetések. PATAKY LÁSZLÓ nem csupán egyike azoknak, akik megfejtették a székely rovásírás titkát - az 1960-70-es években - hanem azt vallotta, ez a fába, fémbe, kőbe, csontba karcolt rovástechnika az ókor óta ismert. S nem hajtása, hanem eredője az eurázsiai népek írásos kultúrájának... Az ATILLA KINCSEI sorozat első kötetében olyan, a nemzet számára fontos, előremutató eredményeket írt meg a szerző, melyek nélkül ma nem lehetne megtalálni a kapcsolódási pontokat ősgesztáink, honfoglalás kori leleteink és a magyarság sorskérdései között. Fogadják ezeket a köteteket olyan nemzetünk iránt érzett szeretettel, amilyennel a szerző kutatta ezeket a területeket! Ezzel a sorozattal tisztelgünk Pataky László élete és munkássága előtt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!