TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Habsburg-krónika

: Habsburg-krónika

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Ausztria története

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

443 p., mell.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632075250

tartalom:

˝E könyv különös históriái századokon át szívósan élő, regényekből, drámákból, operákból is jól ismert legendákat világítanak át. Egy család fél évezredes történelmének epizódjai sorakoznak itt, egy olyan családé, amelynek sorsa felemelkedésétől bukásáig összefonódott a magyar történelemmel. A nagyra törő közép-európai grófok soraiból a fél világ uraivá előlépett koronás fők emberi mivoltukban állnak elénk, s a kortársak tanúvallomásai, levél- és naplórészletek, tudományos összefoglalások nyomán az európai történelem számos jelentős eseménye, hőse és színhelye elevenedik meg előttünk. Nem korszakok rajza ez, hanem embereké, még akkor is, ha egyúttal felvázolja egy uralkodóház történetét is: a korai időktől a hanyatlásig vezető utat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!