TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Honfoglaló őseink

Honfoglaló őseink

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Zrínyi Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963327270x

tartalom:

˝A Zrínyi Kiadó a millecentenáriumi ünnepségsorozathoz kapcsolódva jelenteti meg a Honfoglaló őseink című, hallatlanul érdekes, a szó legteljesebb értelmében hiánypótló művet. A könyv kiemelkedően magas színvonalát rangos szerzők biztosítják, akik vállalkoztak arra, hogy illusztrációk, régészeti leletek, térképek segítségével bemutatják a honfoglalás korának emberét, Árpád népének mindennapjait. A könyv lapjain rendkívül színesen elevenedik meg a X. századi magyarság élete, fegyverzete és viselete, anyagi és szellemi kultúrája. A szerzők egy pillanatra sem feledkeztek meg arról, hogy nem valamilyen távoli múlt ismeretlen népéről írnak, hanem népünk elődeiről. Így a szeretet és tisztelet hangján szólnak az olvasóhoz. Bemutatja azt az időszakot, amikor megteremtődtek előfeltételei annak, hogy a Kárpát-medencében szilárd jogállam jöhessen létre, amely a Szent Korona alá tartozó népek között olyan viszonylagos békét és jogokkal biztosított együttélést teremtett, ami felé Európa népei ma törekednek. A kiadó ezekkel a gondolatokkal ajánlja e könyvét a történelem iránt érdeklődő minden kedves olvasójának.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!