TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Jobbegyenes

: Jobbegyenes

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Politika Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

353 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639137626

tartalom:

"Élesre fent tények felvonultatása, a gladiátor térdre kényszerítése, majd a lefelé fordított hüvelykujj, a felszólítás - Fogadd a vasat! -, és végül a kegyelemdöfés. Így hatnak Lovas István cikkei. Nem az ő hibája, hogy az ellenfél, mint Thor mondabeli vaddisznója, másnapra feltámad. Lovas István megadj a diagnózist, de a fecskendő a szérummal nem az ő kezében van. Inverz Don Quijoteként annak cseppet sem inverz makacsságával rohamozza újra és újra az ellenfelet, próbálván bizonyítani még saját közegének is, hogy azok valóban óriások, nem pedig szélmalmok, miként a gyávák és a buták látni szeretnék. De talán kinyílnak végre a szemek. Ideje lenne, hiszen korunk nem kedvez a kóbor lovagoknak. A körülmények sem mesebeliek: hiszen ha ennek a sárkánynak csak hét feje lenne..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!