TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Királyi földönfutó

: Királyi földönfutó

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

453 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A "szentséggel és kegyelemmel teljes" István király "Krisztus urunk ezerharmincnyolcadik esztendejében ragadtatott ki e hitvány világból". Az időtől három nemzedéken át maguk az uralkodók és az urak is züllesztik az országot, nemcsak az idegen hordák, Bakony rengetegében pedig évről évre pusztul, fogyatkozik a bujdosó pogányság. Vezérük fia, Árpád véréből való Turda, a szerzetes, a hadvezér titokban a trónra tör. Küzdelmes, kalandos élete és keserű szerelme azonban rádöbbenti: nem lehet már a régi módon jón tenni a magyarokkal. Véren, viszályon, szenvedélyen át is előre mutat a történelem. Hiába lesz az ország második embere - nagy haditettei után odahagyja az udvart, szeretett királyát. Hatalmas indulatok, küzdelmek, eleven pannon tájak, távoli korok regényét kapja kézbe az olvasó.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!