TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Magyar évezredek. ( Skytha-hun-magyar faji azonosság.)

: Magyar évezredek. ( Skytha-hun-magyar faji azonosság.)

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Magyar történelem Néprajz Közép-Ázsia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

443 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ősi történelmi múltunknak, származásunknak és faji rokonságunknak igazi szittya lélekkel összeállított gazdag tárháza ez a könyv. Benne, mint a címe is mutatja, nem évszázadok, hanem az ősi magyar múlt évezredei tükröződnek a szerző részéről mindvégig lebilincselő tartalommal és a fejtegetéseit támogató megdönthetetlen adatokkal. Lényegében a könyv a magyarság eredetével foglalkozik s ezzel kapcsolatban nemcsak a szkita-hun-magyar faji azonosságot bizonyítja megingathatatlan tételekkel, hanem rámutat mindenek fölött arra, hogy a magyarság a földkerekség egyik legrégibb népe s tagja a hazánktól Japánig terjedő 450 millió turáni népközösségnek. Attila népeinek nemcsak mi vagyunk hát egyetlen örökösei, mert messze keleten Indiában is százmilliós tömegekben ének szkita-hun-fajta testvéreink s ha számban itt elszigetelten kevesen is vagyunk, felemel bennünket a büszke öntudat, hogy mégsem vagyunk egyedül, hanem egy hatalmas egésznek vagyunk számottevő részesei."

leírás:

350 illusztrációval, mű- és térképmelléklettel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!