TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Magyar hadvezérek [Reprint]

: Magyar hadvezérek [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Aqua Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

486 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9636026386

tartalom:

Könyvünk szerzője, Julier Ferenc (1878-1944) katonai pályafutását a Monarchia hadseregében kezdte. Az I. világháború idején alezredesi rangban vezérkari tisztként szolgált, majd részt vett a Tanácsköztársaság hadműveleteinek irányításában. A két világháború között ismert és elismert hadtudományi szakíróként és hadtörténészként tevékenykedett, kutatásairól több könyvet publikált. Legismertebb műve a Magyar hadvezérek c. könyve, amelyben a honfoglalás korától az 1848-49-es szabadságharc legfontosabb ütközeteiig bezárólag tekinti át a magyar hadművészetet, részletesen elemezve legkiválóbb hadvezéreink (Bulcsu, Szent László, Hunyadi János és Mátyás, a két Zrínyi Miklós, Bethlen Gábor, II. Rákóczi Ferenc, Pálffy János, Hadik András, Görgey Artúr, Klapka György, Damjanich János stb.) csatáit, rendkívül olvasmányos, élvezetes stílusban, számos térképvázlattal illusztrálva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!