TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Magyarország Szent Koronája

: Magyarország Szent Koronája

Kiadás:

Vaja, 1988

Kiadó:

Vay Ádám Múzeum Baráti Köre

Kategóriák:

Magyar történelem Művelődéstörténet Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

291 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963018835X

tartalom:

Az előszóból: "A Csomor Lajos aranyműves vezette ötvöscsoport meghökkentő felfedezésekkel állt elő. Felborítva minden eddigi elméletet, azt próbálják bizonyítani, hogy a korona egy és oszthatatlan. Egy műhelyben készült, mégpedig egy avar kori, tehát a honfoglalást megelőző években működő műhelyben, s így lehetett akár magáé István királyunké is. Olyanyira szokatlan és mellbevágó ez a feltételezés a koronakutatás sok évszázados történetében, mint amikor annak idején Galilei mester azt kezdte bizonygatni, hogy a Föld nem lapos és a Nap nem a föld körül kering, épen ellenkezőleg. (...) De hát mi olyat tud ez az aranyműves, amit egy művészettörténész, egy historikus, egy régész nem tud? Azt tudja, hogy valójában milyen eljárásokal is készülhet - készülhetett - egy ilyen tárgy. Elvégre neki ugyanaz a szakmája, mint az ezer éve élt mesternek vagy mestereknek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!