TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Magyarország története az őskortól a szatmári békéig. A gimnáziumok VII., a líceumok és gazdasági iskolák III. osztálya számára [Reprint]

: Magyarország története az őskortól a szatmári békéig. A gimnáziumok VII., a líceumok és gazdasági iskolák III. osztálya számára [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ideiglenes Történelemtankönyv-Sorozat

Terjedelem:

136 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum régi tankönyvek reprint kiadásának sorozatát kívánja elindítani Kosáry Domokos "Magyarország története az őskortól a szatmári békéig" című munkájának közzétételével. A sorozat a magyarországi iskolák 1996-os millenniumára való felkészülés jegyében hagyományőrző szerepet kíván vállalni, de a válogatás igényességével, a tankönyvek tartalmának felkínált gazdagságával nemcsak az ünnepek fényét, hanem a hétköznapok munkáját is szolgálhatja. Korábbi korok gondolatai, tananyagai és módszertani megoldásai kerülnek így elő, és válhatnak a gyökerekhez visszatérő és megújuló iskola tanárainak, diákjainak segítőivé. Az elsőként kiadott "régi" tankönyv - amit kezében tart az olvasó - Kosáry Domokos 1945 őszén megjelent történelem tankönyve, amiből akkor a gimnáziumok hetedik, a líceumok és a gazdasági iskolák harmadik osztályában tanítottak és tanultak, Ma használhatják az általános iskolákban tanítók és a középiskolák - diákjai és tanárai is.

leírás:

Az 1945-ös kiadás reprintje.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!