TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Magyarország története képekben

Magyarország története képekben

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

749 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az olvasó e kötetben nem valami kivonatos, rövid szöveges történelmet kap kezébe, a szokottnál több illusztrációval, hanem olyan, lehetőleg hiteles képanyagot, amelynek magának kell történelmünket bemutatnia. A képaláírások szövege csak a magyarázatot adja hozzá mindenütt, az eligazodást segíti. A fejezetk élén álló bevezetők pedig elsősorban a képanyag és az egykorú valóság viszonyát próbálják érzékeltetni. Magyarország története képekbenagyis azt, hogy a társadalom múltjából egy-egy időszakban mit, hogyan lehet és mit nem lehet a képek segítségével jól bemutatni. Ha azután mindez együtt valamennyire mégis összefüggő, áttekinthető egészet alkot így, és lehetővé teszi, hogy e könyv segíségével az olvasó valóban nyomon kövesse, annyi századon át, a kezdetektől napjainkig Magyarország történetét: akkor e kötet összeállítói elérték céljukat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!