TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Már megint egy új lap! 1988-tól az EU-ig első évfolyam első számok tükrében

Már megint egy új lap! 1988-tól az EU-ig első évfolyam első számok tükrében

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Animus Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

304 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639563293

tartalom:

"Arra gondoltam, megelőzöm, hogy az én gyűjteményem felett esetleg értetlenül tanakodjanak a más érdeklődésű utódok: vajon miért bugyolált be oly gondosan a drága papa mindenféle régi újságot? Nos, tudjátok meg, szeretett utódaim, azért tette ezt, mert úgy gondolta, ezek az első évfolyam első számok igencsak jellemzik a kort, melyben nagy reményekkel napvilágot láttak. Hát még ha sorba is állítom az 1988-tól napjainkig, a pártállam alapjainak feszegetésétől az Európai Unióba való belépésünkig gyűjtött darabokat! Micsoda időutazás... És korántsem csak politikatörténeti értelemben. Hiszen, ahogy gyűjteményemben, az újságos standokon is összehasonlíthatatlanul több a nem politikai-közéleti sajtótermék. Ugyanakkor kétségtelen, hogy az egyházi periodikák, a hobbiújságok, a női magazinok, a bulvár- és pletykalapok, a színes-szagos életmódmagazinok, az ezoterikus folyóiratok, a recept-, a viccújságok, a hirdetési orgánumok, az irodalmi vagy tudományos réteglapok is sok fontosat, jellegzetest őriznek meg a hétköznapi történelemből; abból tehát, hogy hogyan éltünk s - ami nem ugyanaz - milyen életvitelt, életstílust, fogyasztói magatartást vártak és várnak el tőlünk."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!