TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Pártházból palotába

: Pártházból palotába

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Politika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Helikon Universitas

Terjedelem:

438 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632085116

tartalom:

"...A karakteres, jó kezű mesterek, a meglepetést szerző újítók személyiségét, eszméit megőrölte a koszolidációs malom. Átálltunk a politikai tömegtermelésre. A politika nagyüzeme hibátlan, személyiség nélküli dobozokat csomagol. Mindenki olyan akar lenni, mint a másik, csak egy ujjnyival magasabb, kanálnyival édesebb, csipetnyivel sósabb. 'Itt a lelkek egy megszerkesztett, szép, szilárd jövőt oly üresen várnak, mint ahogy a telkek körös-körül mélán és komorlón álmodoznak gyors zsibongást szövő magas házakról.' Ez a könyv két politikai ciklus kormányairól szól. Kormányokról, politikusokról és intézményekről. Nem a rendszerváltás, rendszerváltozás története, még csak nem is a kormányok története. Inkább résztvevő megfigyelés a kormányok működéséről. Egy lehetséges történet a sok közül."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!