TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Pihenj te néma hadsereg

, : Pihenj te néma hadsereg

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Zrínyi Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

103 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633271800

tartalom:

"...Mögöttünk egy rendszerváltás. Zarándokutunk résztvevői - bár ez leegyszerűsítés - kissé könnyebb helyzetben vannak, mint azok, akik az állampárti, "puha" diktatúra időszakában kísérleteket tettek a 2. hadsereg frontra küldésének, illetve küzdelmeinek reális bemutatására. Ma már nincsenek tabuk, fékek, az egykori harcosokat - heten vannak itt közöttünk - senki nem kényszeríti arra, hogy elhallgassák helytállásukat, katonatársaik hősi halálát, a véráldozatokat, a bajtársiasság megannyi megnyilvánulását. Nem kell már lenyelniük, ha valaki lefasisztázza, utolsó csatlósozza őket. Ma már csak egyetlen dolog számít: a tényszerűség. A tények, melyek dokumentálhatók egykori naplókkal, harci-, illetve helyzetjelentésekkel, száz és száz visszaemlékezés egybehangzó megállapításaival... Ezek a katonák soha nem voltak fasiszták és csatlósok. Tették azt, amit kiszabott rájuk a politika, a sors, a jóisten."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!