TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Recski rabszolgák

: Recski rabszolgák

Kiadás:

Salgótarján, 1990

Kiadó:

Tanúságtétel Alapítvány

Kategóriák:

Magyar történelem Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

190 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630406810

tartalom:

"A proletárok diktatúráját, a nép államát építjük, hirdették az ország urai, és hazug ígérgetéssel, odavetett sovány konccal megszerezték hozzá a szegények szívét és lelkesedését. mert a lelkiismeretre, a származásra apelláltak, és több mint három évtizeden át nem mertünk lázadni. Vagy ha mégis perlekedtünk, úgy éreztük, ezzel önmagunkkal kerülünk szembe, saját elnyomott, plebejus eredetünkkel..." Sulyok László könyvében - egy kivétellel - a nép úgynevezett egyszerű gyermekei szólalnak meg életük sokáig titkolt éveiről, a hírhedt recski internálótáborban elszenvedett megaláztatásikról. Olyanok beszélnek az oldalakon, akik eddig nyilvánosan még nem hallatták a hangjukat, vagy azért, mert féltek, vagy azért, mert a leghétköznapibb emberek lévén senki nem volt kíváncsi a véleményükre.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!