TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Régi magyar társasélet

: Régi magyar társasélet

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Művelődéstörténet Sajtó

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Hírmondó

Terjedelem:

608 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631405893

tartalom:

"A 19. század legendás hírű újságírónőjének, aki D'Artagnan, Vayk, Floridor és más álneveken írt, s "tőrt hordott a zsebében, hogy férfinak eszébe se juthasson nőiségére gondolni...", legnépszerűbb írásait gyűjtötte össze kötetünk, azokat, amelyekkel meghódította a magyar újságolvasó közönséget, és tisztességgel eltartotta önmagát, miután grófi családja tönkrement. A Régi magyar társasélet Mária Terézia uralkodásától V. Ferdinánd leköszönéséig, mintegy száz évet tekint át a magyar és az osztrák történelemből, ad színes képsort az akkori társasélet szenzációiról. Bécs és Kolozsvár, Gödöllő és Buda, vadászatok és hadi-táborok, színházak és bálok, királyi udvarok és isten háta mögötti nemesi udvarházak régen elillant varázslatos világa elevenedik meg e furcsa Krúdy-figura tolla nyomán."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!