TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Szentek és kalandorok. Az Árpád-háziak története II. kötet

: Szentek és kalandorok. Az Árpád-háziak története II. kötet

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Anno Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633752701

tartalom:

"Ilyen mű még nem jelent meg magyar nyelven. Az Árpád-házi királyok és királynék kendőzetlen története ez - modern látásmódja a régi eseményeknek. Olyan dolgokat leplez le a szerző, amelyeket eddig a szemérmes történészek gondosan elhallgattak. Ki tudta eddig, hogy Szent István királyunk anyja erőszakos és iszákos nő volt, aki gyilkosságot is elkövetett? Ki kísérte figyelemmel nemcsak az Árpád-házi királynék életét, de a királyi szeretők kalandjait is? Kevés szó esett arról is, mennyi ártatlan vért ontottak régi királyaink a felebaráti szeretet jegyében. Vagy arról, hogyan gyilkolták egymást dicső őseink méreggel, karddal, intrikákkal és ezer más módon? Ugyanakkor nagy önfeláldozásokról, hősies életutakról is tudomást szerezhetünk. Az átlagember, még ha érdeklődik is a történelem iránt, itt nagyon is meglepő, ismeretlen adatokat találhat, amelyeket a szerző régi krónikákból tudott meg. Egy nagyon is másféle történelem bontakozik ki az olvasó szeme előtt - halálosan izgalmas és érdekfeszítő, a ma emberének is sokat mondó történetek egykor élt, de szinte most is hús-vér emberekről."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!