TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Taigetosz

: Taigetosz

Kiadás:

h. n., 1992

Kiadó:

Kútforrás Könyvek

Kategóriák:

Magyar történelem Politika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Hétköznapi történelem

Terjedelem:

83 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638176008

tartalom:

"Az egykori úri középosztály jogfosztása a negyvenes években, a deklasszált elemek és más érdekes személyek magánpanoptikuma, a Rákosi korszak nehéz esztendei, az 1956-os élmények majd a puha diktatúra évtizedeinek szakmai és magánéletbeli hányattatásai, érzékeny szemmel, hol szellemes, hol szarkasztikus kritikával - ez az a szubjektív hangú történelmi tabló, amely kirajzolódik a könyv lapjairól. Kórboncnok a második világháborúban, hosszú évekig műtős a pécsi sebészeti klinikán, bányatelepi körzeti orvos, később a Munkaképességcsökkenést Véleményező Orvosi Bizottság tagja, végezetül a Baranya megyei egészségnevelési csoport főorvosa - ez dióhéjben a szerző, az ismert pécsi orvos, az Orvosírók Egyesülete elnökének szakmai életútja, kinek első önálló kötetét tartja kezében az olvasó."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!