TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Tanúskodnak a halálraitéltek

Tanúskodnak a halálraitéltek

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Magyar Függetlenségi Párt

Kategóriák:

Magyar történelem Ötvenhat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

94 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"1989. június 16-án, a Hősök terén felravatalozott jelképes koporsó ezrekre emlékeztetett. 1956 közkatonáira, mindazokra akik fegyverrel kezükben estek el a magyar szabadságharc védelmében, mindazokra, akik a terror áldozatai lettek. Ebben a könyvben azok tanúvallomásait gyűjtöttük össze, akikre könyörtelenül lesújtott a tomboló hatalom, akiknek egy része szinte a véletlennek köszönheti, hogy ma - oly hosszú hallgatás után - megszólalhat. Ezeknek a pereknek a dühön kívül még egy igen fontos sajátosságuk volt: olyanokat ítéltek el mondvacsinált ürügyekkel, vagy egész egyszerűen tévedésből - mert erre is volt példa - akikre hivatkozva remélte magát legitimálni a rendszer. Munkásokat, tanuló fiatalokat, kisembereket - közöttük olyanokat is, akik korábban szocialistának, vagy éppen kommunistának vallották magukat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!