TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Titkos magyar szolgálatok. Rege róka rejtem

: Titkos magyar szolgálatok. Rege róka rejtem

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Hibiszkusz Kiadó

Kategóriák:

Magyar történelem Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638233117

tartalom:

"A Duna-gate éjszakáján a III/111 állománya úgy döntött: másnap kilökik a nyilvánosság elé a teljes ügynök-listát. Ha megteszik, az egész rendszerváltás másképpen alakul - vagy legalábbis jórészt másokkal. A Nyírfa-ügyről néhányan legalább hét pontban foglalják össze: semmi nem úgy történt, amiként megjelent. És a lényege sem az volt. Az ugyan tény, a Nyírfa-dossziékban elképesztő jelentések is szerepeltek. Íme egy példa: "Szamuráj" információja: "Bojtár", a BRFK gazdasági szakértője telefaxot küldött "Séfnek: partnereim, akik a tőkét és a politikát mozgatják Magyarországon, rossz szemmel nézik az Ön tevékenységét. "Séf" a faxot továbbította Hornnak. J'accuse! (Vádolom!) A hírszerzésnél is ez a bevett, az utolsó tizenöt évben gyakorta alkalmazott módszer - akivel bajuk van, azt koncepciós eljárásban vádolják meg: ez KGB-ügynök, amaz CIA-kém."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!