TÖRTÉNELEM / Magyar történelem kategória termékei
Zsákutca. A Századunk sorozat interjúi

: Zsákutca. A Századunk sorozat interjúi

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

RTV - Minerva

Kategóriák:

Magyar történelem Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Duna mentén évszázadok, talán évezredek óta erős zajlással folyt a történelem, ritkán köszöntött e tájra eseménytelen nyugalom. De 1944 tavaszától minden hétnek, augusztusától meg szinte minden napnak van valamilyen emlékezetes eseménye, nemcsak egyes emberek, hanem ezrek vagy éppen százezrek életét-halálát mérlegre tevő fordulata. Alighanem ez magyarázza, hogy annyi sok nyomtatott vagy audiovizuális publikáció után is, még mindig temérdek az alaposabb utánjárásra, az újragondolásra érdemes esemény e végjátékos korszakban. Még mindig előbukkanhat egy-egy ténymorzsa, amely hirtelen élesebben megvilágít vagy más megvilágításba helyezhet valamely eseményt, ügyet, történelmi személyiséget - írja könyve előszavában Bokor Péter, aki sok száz beszélgetést rögzített film- vagy hangszalagra. Ezekből gyűjtött össze újabb válogatást, ezúttal a 44-es nyár és koraősz eseményeit világítva meg.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!