TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
A Hitlerek

: A Hitlerek

Kiadás:

Budapest, 2009

Kiadó:

Szó Kiadó Kft.

Kategóriák:

Második világháború Németország története Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639870062

tartalom:

"Adolf Hitler egész életében igyekezett elhomályosítani, titokzatossá tenni a származását, semmibe venni családi kötelékeit, hogy megalkothassa annak a vezérnek a mítoszát, aki csak a népéért él, és csak a népéhez tartozik; A családi vonatkozások eltüntetésében sikeres munkát végzett: a legutóbbi időkig Hitler apja és anyja kivételével, nagyon keveset lehetett tudni a rokonságáról, holott számosan voltak. A szerző felkutatta a waldvierteli nagyszülők, nagybácsik és nagynénik életének eddig ismeretlen dokumentumait, amelyek segítségével további következtetéseket lehet levonni a Hitler-jelenség pszichológiai és genetikai gyökereiről. Mindeddig még a fentieknél is kevesebb szó esett arról, hogy hogyan éltek a rokonai-testvérei, sógorai, sógornői, unokaöccsei - a náci uralom alatt és után. Zdral utána járt az ő történetüknek is. Számtalan, eddig ismeretlen dokumentumnak akadt a nyomára, újságcikkeket, interjúkat, levelezéseket dolgozott fel, amelyek alapján egy széthúzó, frusztrált család története bontakozik ki, egészen napjainkig."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!