TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
A hosszú menet. Út a szabadságba

: A hosszú menet. Út a szabadságba

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Második világháború Útleírás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Veszélyes övezet

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

1586426x

tartalom:

1941-ben hét rab egy lengyel lovassági tiszt, Slavomir Rawicz vezetésével a túlélés egyetlen lehetséges útját választva megszökött egy szibériai munkatáborból. A reménytelennek tűnő vállalkozás sikerült. Ám a valóságos "kaland" csak ekkor kezdődött. Hóval, faggyal, hőséggel, éhséggel és szomjúsággal dacolva elszántan meneteltek a szabadság felé. Kilenc hónapos útjuk során életben maradásuk nem egyszer vadidegen emberek jószívűségén múlott. A hét szökevényből csupán négyen érkeztek meg a mintegy 5000 kilométeres, gyalogszerrel megtett út végére, Indiába. Teljesítményük önmagában is félelmetes, hiszen ehhez át kellett vágniuk Szibérián, Mongólián, a Góbi-sivatagon, Tibet rettenetes hegyláncain. Ez a történet olyan emberekről szól, akik az értelmetlen halál elől menekülve a képtelenre vállalkoztak. Sikerüket talán éppen annak köszönhették, hogy nem voltak tisztában vállalkozásuk elképesztő dimenzióival.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!